شخصیت درونگرا (شناسایی صحیح و رازها)


آیا احساس می کنید شخصیت درونگرا دارید؟ آیا ترجیح می دهید تنها باشید؟ متن زیر را بخوانید تا با نشانه های افراد درونگرا آگاه شوید.

شخصیت درونگرا کیست؟

افراد درونگرا دنبال توجه و یا تعاملات اجتماعی نیستند، در حقیقت این تعاملات فرد درونگرا را خسته، ناراحت و حتی در مواردی عصبی می کند.

افراد درونگرا نقطه مقابل برونگراها هستند. افراد برون گرا غالباً به دنبال تعامل و گفتگو هستند، آن ها دورهمی ها را از دست نمی دهند و به محیط های شلوغ علاقه دارند.

کارل یونگ اولین روانشناسی بود که در دهه 1960 این دو بعد شخصیتی را توصیف کرد. او بیان داشت درونگرایی و برونگرایی نوع برخورد و ارتباط هر شخص با اجتماع و اطرافیان است. 

با این وجود امروزه می دانیم که افراد درونگرا می توانند عناصر برون گرایی را در شخصیت خود داشته باشند. آن ها ممکن است به حضور در مهمانی ها علاقه داشته باشند یا برون گراها ممکن است هر از گاهی ترجیح بدهند که تنها باشند و از دیگران فاصله بگیرند.

شخصیت درونگرا - فرد درونگرا و درون گرایی و تنهایی

ویژگی های شخصیتی یک فرد درونگرا

در اینجا برخی از ویژگی های مرتبط با شخصیت درونگرا آورده شده است:

تنهایی را ترجیح می دهند

ایده تنها بودن و در خانه هیجان انگیز است و در سلامتی و خوشحالی یک فرد درونگرا اهمیت زیادی دارد. خلوت برای این افراد آرامش بخش است مهم نیست که افراد در تنهایی به استراحت بپردازند یا به فعالیتی مشغول شوند. 

افراد درونگرا معمولاً از موارد زیر لذت می برند:

  • خواندن،
  • باغبانی،
  • کاردستی،
  • نوشتن،
  • بازی کردن،
  • تماشای فیلم
  • انجام هر فعالیت دیگری که به تنهایی انجام می شود

از تعاملات اجتماعی خسته می شوند

در حالی که افراد برون گرا نمی توانند جمعه شب با دوستان خود را از دست بدهند، افراد درون گرا می دانند که باید به میزان مشخصی در جمع قرار بگیرند.

 این بدان معنا نیست که تمام افراد درونگرا از مهمانی فرار می کنند، آن ها می توانند مانند هر شخص برونگرایی از آن لذت ببرند، اما در پایان یک شب طولانی افراد درونگرا نیاز دارند که از جمع فاصله بگیرند تا انرژی خود را به دست آورند.

شخصیت درونگرا - فرد درونگرا و درون گرایی و تنهایی

کار فردی را ترجیح می دهند

اگر  از پروژه های گروهی فاصله میگیرید و به کار فردی علاقه دارید، احتمال دارد که درونگرا باشید. افراد درونگرا اغلب هنگامی که به تنهایی کار می کنند بهترین عملکرد را دارند.

 انزوا به افراد درونگرا این فرصت را می دهد تا بر روی کار خود تمرکز کنند و کارهایی با کیفیت بالا تولید کنند، البته این بدان معنا نیست که درونگراها با دیگران خوب کار نمی کنند، آن ها فقط ترجیح می دهند که بر روی وظایف خود تمرکز کنند.

 یک حلقه دوستی کوچک دارند

در واقع افراد درونگرا از گفتگو با مردم و شناختن آن ها لذت می برند و دوست دارند این کار را انجام دهند اما آن ها معمولا بودن در کنار دوستان صمیمی خود را ترجیح می دهند و یک حلقه دوستی کوچک دارند.

افراد درونگرا کنجکاو هستند

افراد درون گرا تفکر درونی بسیار فعالی دارند و این امر آن ها را به سمت خوداندیشی و تحقیق سوق می دهد برای همین این افراد ممکن است کنجکاو و دقیق به نظر برسند.

به بی توجهی محکوم می شوند

افراد درونگرا زمانی که در موقعیتی که دوست ندارند قرار می گیرند در فکر فرو می روند. در حقیقت این اتفاق یک نوع و سازو کار بقا است ولی دیگران ممکن است فکر کنند این افراد بی خیال یا بی حوصله هستند.

شخصیت درونگرا - فرد درونگرا و درون گرایی و تنهایی

نوشتن را به حرف زدن ترجیح می دهند

افراد درون گرا برخلاف برونگرا ترجیح می دهند کم تر حرف بزنند یا قبل از حرف زدن به خوبی فکر کنند، همین باعث می شود که نوشتن را به حرف زدن و برقراری ارتباط کلامی ترجیح دهند.

حساس تر هستند

تحقیقات نشان می دهد که افراد درون گرا بیش تر به افسردگی مبتلا می شوند. این می تواندبه این دلیل باشد که افراد درون گرا به اندازه افراد برون گرا احساس خوشبختی نمی کنند.

البته مشخص نیست که چرا افراد درونگراها بیش تر احساس شادی نمی کنند، شاید احساس شادی در این افراد متفاوت است. افراد درونگرا به کیفیت دوستی و روابط عاطفی اهمیت زیادی می دهند و دستیابی به این سطح از رضایت ممکن است دشوار باشد.

پیشنهاد روانشناس: سنجش خود با تست درونگرایی و تست برونگرایی است.

شخصیت درونگرا به صورت طیفی است

اکثر مردم کاملا درونگرا یا کاملاً برون گرا نیستند. آن ها خصوصیات هردوی آن ها را دارند ولی برخی از این ویژگی ها ممکن است قویتر باشد، به همین دلیل  افراد خود را درون گرا یا برون گرا معرفی می کنند.

ژن ممکن است نقش مهمی در تعیین نوع شخصیت داشته باشد. تحقیقات نشان می دهد که افراد برونگرا به دوپامین ، ماده شیمیایی موجود در مدار مغز ، واکنش متفاوتی نشان می دهند. 

تجارب زندگی شما نیز می تواند به طور قابل توجهی بر شخصیت شما اثر بگذارد. به طور مثال شخصیت شما ممکن است کمی روی طیف حرکت کند و به سمت برونگرا یا درونگرا متمایل شود.

شما به راحتی می توانید با مراکز برتر مشاوره روانشناسی همچون "مرکز مشاوره ستاره" تماس حاصل کنید، رزرو وقت با مشاور از طریق شماره های 02122354282 و 02122247100 و 09035673050 و 09108347597 امکان پذیر است.


افراد درون گرا با چه کسانی ازدواج می کنند؟

افراد درون گرا با چه کسانی ازدواج می کنند؟

درون گرایی و برون گرایی دو تیپ شخصیتی متضاد هم هستند، بنابراین آشنایی با ویژگی های این دو تیپ شخصیتی پیش از ازدواج مهم می باشد، در این مقاله به اینکه افراد درون گرا با چه کسانی ازدواج می کنند و ویژگی ازدواج افراد درونگرا پرداخته شده است.

خجالت و کمرویی نباید با درونگرایی اشتباه گرفته شود

خجالت و کمرویی نباید با درونگرایی اشتباه گرفته شود

ما همواره درک نادرستی از کمرویی، خجالت کشیدن، اضطراب اجتماعی و درونگرایی داشته و همه را یکسان می پنداریم.کمرویی راحت تر از اضطراب اجتماعی درک می شود زیرا عمومیت بیش تری بین مردم دارد. کمرویی در دوران نوجوانی و جوانی بیش تر دیده می شود و تحمل آن می تواند برای فرد دردناک باشد.

11 باور غلط در مورد افراد درون گرا

11 باور غلط در مورد افراد درون گرا

11 باور غلط در مورد افراد درون گرا وجود دارد. در حالی که افراد درونگرا از یک سوم تا نیمی از جمعیت را تشکیل می دهند، افراد با این نوع شخصیتی معمولا بیان دارند که دیگران آن ها را درک نمی کنند. در اینجا برخی از داستان های ساختگی و باورهای غلط در مورد درون گرایی آورده شده است.

تفاوت افراد درونگرا و افراد خجالتی در چیست؟

تفاوت افراد درونگرا و افراد خجالتی در چیست؟

افراد درونگرا و افراد خجالتی چه تفاوتی دارند؟ کمرویی و درونگرایی معمولاً با یکدیگر اشتباه گرفته می شوند. کمرویی شامل احساس ترسی می شود که در مواجه با دیگران ایجاد می شود، در حالی که افراد درونگرا تنهایی را ترجیح می دهند و در تنهایی انرژی کسب می کنند.

13 راه برای اجتماعی شدن افراد درونگرا

13 راه برای اجتماعی شدن افراد درونگرا

برخی از افراد درونگرا در برقراری ارتباط با دیگران مشکل دارند، 13 راه برای اجتماعی شدن افراد درونگرا در ادامه ذکر شده است که به این کار کمک می کند.

تست برونگرایی و درونگرایی

تست برونگرایی و درونگرایی

تست برونگرایی و درونگرایی به بررسی طیفی ابعاد شخصیتی شما می پردازد، بدین معنی که افراد ممکن است بعضی از ویژگی های برونگرایی و برخی از ویژگی های درونگرایی را داشته باشند و  این بدین معنی نیست که شخصی خوب یا دیگری بد است بلکه شخصیت افراد را نشان می دهد.

دسته‌بندی